El Casal Jaume I d’Elx inicia una campanya de microfinançament per a mantenir les seues activitats

Policía Local - 2015-01-12 14:34:19 - estoeselche

El Casal Jaume I d Elx-Acció Cultural del País Valencià ha llançat avui una campanya de microfinançament a través de la plataforma Donnem.com per tal de mantenir les seues activitats. El Casal Jaume I d Elx-Acció Cultural del País Valencià és una entitat dedicada a la defensa, l estudi i la promoció del patrimoni cultural del País Valencià que treballa a la ciutat des de 1998. Ara, els representants del Casal han fet una crida “a la col.laboració per podem mantenir un punt d encontre, un espai obert de reunió i debat per a persones i col lectius i per la defensa i promoció de la nostra llengua, la vertebració territorial del país, el foment de la cultura popular, la reflexió social i política i la participació en assumptes locals”

Amb aquesta nova campanya es perseguix un ambiciós objectiu: aconseguir 300 col. laboradors que aporten 1€ al més al Casal i així donar l estabilitat econòmica que tota associació necessita per emprendre nous projectes a Elx.

Per la seua part, el CEO de Donnem.com, Raül Castanyer ha explicat que “col•laborar amb el Casal Jaume I d’Elx és molt senzill. Es tracta que amb un xicotet esforç, i amb tan sols 1€ al mes, col•laborar en el finançament de les seues activitats. La nostra filosofia es basa en que amb un xicotet esforç, entre molta gent podem fer grans coses. Per començar a col•laborar a través de Donnem només cal registrar-se a la nostra web i marcar l’aportació que vulguem fer. Un procés ràpid i senzill amb què farem possible grans projectes”

URL del grup: 

https://donnem.com/grupo/acpv-casal-jaume-i-delx

Video explicatiu: què és donnem? 

https://www.youtube.com/watch?v=sTwdeo2LqvE 

 

 

Més informació Casal Jaume I: 965.426.480

Més informació sobre Donnem: Raül Castanyer 601.27.59.77

 

 

 

 

info@estoeselche.com

Volver

Comentarios