SOPAR SARDINADA amb el diputat Joan Tardà: dissabte 16 de juliol 20:30 hores

Sociedad - 2016-07-04 17:07:36 - estoeselche

Benvolguts i Benvolgudes, Acpv-Casal Jaume I d`Elx té previst com és habitual tancar el curs amb aquest tradicional sopar, us esperem a tots i totes.....

"SOPAR SARDINADA” A la platja del Pinet d`Elx. Restaurant-Hostal Maruja, a la vora de Mar i passejada per la platja a la llum de la Lluna. La xica o el xic el poses tu.

Xarradeta: comptarem en el sopar amb la presència de Joan Tardà i Coma, Llicenciat en Filosofia i Lletres, és catedràtic de Llengua i Literatura Catalanes a l`institut d`ensenyament secundari Esteve Terradas, és Diputat d`Esquerra Republicana de Catalunya al Congrés dels Diputats i Portaveu dels grups d`ERC, reagrupament i Catalunya Sí) que ens farà una xarradeta oberta i distesa sobre el Republicanisme Valencià. La contrucció de la Nova República.

DIA: Dissabte, 16 de juliol

HORA: 20:30

LLOC: Hostal Maruja (Platja del Pinet) Elx

Nota: confirmeu assistència abans del dissabte 16 de juliol, enviant un correu electrònic a Acpv-Casal Jaume I d`Elx  elx@acpv.cat  o trucant al telèfon 965426480

Menú:

-Pa amb tomàquet i all i oli, Amanides, Sardines Planxa, Xipirons, Meló d`aigua, Cafè / infusions, Begudes: Cervesa, Vi negre d`Estiu, Refrescs, Aigua.

Preu= 18 €

http://www.hostalmaruja.com

Els diners recaptats aniran destinats a les activitats culturals i manteniment d`Acpv-Casal Jaume I d`Elx, ja que els impagaments per part de les administracions continuen i posen en perill la continuïtat de l`entitat.

Volver

Comentarios